“پلاکساز” خودروهای پلیس، بومی شد/تولید پلاک خودرو در ۲۰دقیقه
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد-سرهنگ علی محمدی، در گفتوگویی به تشریح تحولات جدید در روند چاپ پلاک وسایل نقلیه پرداخت و گفت: پیشتر، کارخانه ضرب پلاک بهصورت متمرکز در تهران و در یک واحد مستقل فعالیت میکرد، اما در زمان حاضر، دستگاههای پرتابل و کوچک تولید پلاک برای تمامی مراکز تعویض پلاک سراسر کشور تهیه شده و در اختیار آنها قرار گرفته است.
وی افزود: این دستگاهها اکنون در مراکز تعویض پلاک استان تهران و سایر استانها مورد استفاده قرار میگیرد. در زمان حاضر، ۳۰ استان به این دستگاهها مجهز شدهاند و برنامهریزی شده است که ۲ استان باقیمانده نیز بهزودی به این فناوری تجهیز شوند.
سرهنگ محمدی با اشاره به بومیسازی فناوری تولید پلاک بیان کرد: این دستگاهها بهصورت کاملاً بومی ساخته شدهاند و روند تولید پلاک که پیشتر در یک مرکز متمرکز انجام میشد و سپس با پست به مراکز ارسال میشد، اکنون بهشکلی بهینه تغییر کرده است؛ بهطوریکه پلاکها در مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ساخته و به متقاضی تحویل داده میشوند.
وی همچنین درباره خودکفایی در تولید پلاک خاطرنشان کرد: تکنولوژی ساخت پلاک داخلی است و از لحاظ دستگاه و مواد اولیه هیچگونه کمبودی نداریم.
به گزارش پایگاه خبری میعاد- حمید برادران، مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران، درباره شناسایی خودروهای پلاک مخدوش در محدوده طرح ترافیک پیش تر اعلام کرده بود که اولین اقدام، افزایش تعداد دوربینهای نظارتی در داخل محدوده طرح ترافیک است.
برداران گفت: دومین اقدام، تحویل دوربینهای پورتابل (قابل جابجایی) به پلیس است که در حاشیه خیابان نصب میشوند. این دوربینها به دلیل جابجایی مداوم از دید رانندگان پنهان میمانند و شناسایی آنها دشوار است.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران تصریح کرد: سومین اقدام، استفاده از هوش مصنوعی برای تگگذاری خودروهاست؛ این فناوری براساس ویژگیهای غیرعادی خودروها عمل میکند. بهمحض رویت خودرویی با ویژگیهای تگگذاری شده که پلاک آن مخدوش یا پوشیده باشد، جریمه اعمال خواهد شد.
خبرنگار: بهناز عسگری