مهلت مجدد ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ از ششم خرداد آغاز می شود
به گزارش پایگاه خبری میعاد از سازمان سنجش و آموزش کشور- با توجه به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ هشتم تیرماه، برگزاری آزمون سراسری به دلیل همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری به روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه سال ۱۴۰۳ موکول شد. نوبت دوم آزمون سراسری در صبح و بعدازظهر روز ۲۱ تیر و […]
به گزارش پایگاه خبری میعاد از سازمان سنجش و آموزش کشور- با توجه به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ هشتم تیرماه، برگزاری آزمون سراسری به دلیل همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری به روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه سال ۱۴۰۳ موکول شد. نوبت دوم آزمون سراسری در صبح و بعدازظهر روز ۲۱ تیر و در صبح روز ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
از همین رو به دنبال درخواست مکرر داوطلبانی که تا تاریخ تعیین شده (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) موفق به ثبتنام در این آزمون نشدند، برای آخرین بار و به منظور مساعدت با این دسته از داوطلبان ترتیبی اتخاذ شده که صرفاً در روزهای یکشنبه ۶ خرداد و دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ بتوانند نسبت به ثبتنام با تأخیر اقدام کنند.
این آخرین فرصت برای متقاضیانی است که موفق به ثبتنام در این آزمون نشدهاند و بدیهی است بعد از تاریخ فوق هیچ درخواستی برای ثبتنام قابل پذیرش نخواهد بود.
ضمناً داوطلبانی که قبلاً در این آزمون ثبتنام کردهاند در این مرحله به هیچ عنوان امکان ویرایش اطلاعات برای آنها وجود ندارد.
پیش از این و پس از ارائه فرصتهای متعدد برای ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ آمار ثبت نام کنندگان در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ به ۹۵۶ هزار نفر رسیده بود.
ثبتنام در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ ابتدا در روزهای ۷ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ تعیین شده بود که این مهلت یک بار تا ۱۶ فروردین تمدید شد. پس از آن نیز با درخواست داوطلبان یک بار دیگر مهلت دوروزه ثبت نام در روزهای ۲۹ و ۳۰ فروردین تعیین شد که در این فرصت نیز بیش از ۵۴ هزار داوطلب ثبت نام کردند.
تکالیف داوطلبان برای ثبتنام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم)
۱- دریافت دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم)
داوطلبان میتوانند دفترچه راهنمای ثبتنام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ را از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش به نشانی: www.sanjesh.org و در این لینک دریافت کنند.
داوطلبان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی (برای برادران)، مقررات مربوط به ضوابط ثبتنام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد مورد نیاز، دفترچه راهنمای ثبتنام در این آزمون را مطالعه کرده و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای موردِ نظر را دارند، به عنوان داوطلب در این آزمون ثبتنام کنند.
۲- آماده کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبتنام
داوطلب پس از مطالعه دفترچه راهنما، بایستی مدارک یا اطلاعات لازمِ مندرج در تقاضانامه ثبتنام، از جمله فایل عکس اسکن شده را بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه آماده کند. در صورت تمایل به ویرایش اطلاعات ثبتنامی، لازم است با ورود به حساب کاربری خود نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبتنامی اقدام کند.
الزام اخذ سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان
تذکر ۱: همه متقاضیانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانشآموزان و فارغالتحصیلان شاخههای نظری، فنی و حرفهای و کار و دانش در تمام نظامهای آموزش و پرورش، طلاب حوزههای علمیه، متقاضیانی که نمره خود را قبل از خرداد سال ۱۳۸۴ اخذ کردهاند، فارغالتحصیلان مدارس بینالملل و دارندگان گواهینامه معادل دوره متوسطه و پیشدانشگاهی) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی برای دروس عمومی و اختصاصی از طریق شرکت در امتحانات نهایی (نظام ۳-۳-۶) که توسط وزارت آموزش و پرورش در خرداد ماه هر سال برگزار میشود، اقدام کنند.
تذکر ۲: داوطلبان لازم است در تکمیل اطلاعات حساب کاربری ثبتنام دقت کافی داشته باشند. بعد از اتمام مهلت ثبتنام و ویرایش به هیچوجه امکان تغییر اطلاعات اعم از مشخصات فردی، اقامتی یا آزمونی میسر نیست. مسؤولیت ثبت اطلاعات در حساب کاربری کاملاً به عهده شخص داوطلب است.
هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون میتواند در یکی از گروههای پنج گانه آزمایشی شامل گروه آزمایشی ۱ (علوم ریاضی و فنی)، گروه آزمایشی ۲ (علوم تجربی)، گروه آزمایشی ۳ (علوم انسانی)، گروه آزمایشی ۴ (هنر) و گروه آزمایشی ۵ (زبانهای خارجی) شرکت کند. چنانچه داوطلب تمایل به ثبتنام در ۲ گروه آزمایشی داشته باشد باید هزینه هر گروه آزمایشی را پرداخت کند.
اعلام علاقهمندی به رشتههای دانشگاههای پیام نور و مؤسسات غیرانتفاعی در مرحله انتخابرشته (دهه سوم مردادماه سال ۱۴۰۳) انجام خواهد شد.
سایر شرایط و ضوابط مهم:
داوطلبانی که متقاضی گزینش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ هستند لازم است جهت انتخابرشته و گزینش در این آزمون ثبتنام کنند. این دسته از داوطلبان نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخگویی به سوالات آزمون را ندارند.
منظور از ثبتنام در ۲ گروه آزمایشی بدین صورت است که داوطلب میتواند علاوه بر انتخاب یکی از گروههای آزمایشی (علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی) به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروههای آزمایشی هنر و یا زبانهای خارجی نیز متقاضی شود؛ به عبارت دیگر، نمیتوان به طور همزمان، در گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی ثبتنام کرد.
به دلیل همزمانی نوبت برگزاری آزمون گروههای آزمایشی هنر و زبانهای خارجی، داوطلبان منحصراً مجاز به ثبتنام در یکی از گروههای آزمایشی هنر و یا زبانهای خارجی هستند.
نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در ۴۱۲ شهر و بخش کشور برگزار شده است. در نوبت اول آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت نام کرده بودند.
در نوبت اول همزمان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم با حضور ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر برگزار شد. آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در تیرماه برگزار نمیشود.