معلم هستم به دانشگاه برمی گردم/دلم نه برای وزارتخانه، بلکه برای همکاران تنگ میشود
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد- محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره تصمیم خود برای بعد از وزارت، گفت: ترجیح من این است که بتوانم خارج از دولت هر کمکی که دولت بعدی نیاز داشته باشم ارائه کنم. معلم دانشگاه هستم و به دانشگاه برمیگردم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: فکر نمیکردم اینقدر زود تمام شود؛ این تقدیر الهی بود. ما خودمان را آماده کرده بودیم بسیاری از اقدامات خود را تکمیل کنیم. دلم نه برای وزارت، بلکه برای همکاران تنگ میشود.
وی خاطرنشان کرد: در زیرساختها کارهای خوبی صورت گرفته و در حوزه تنظیمگری و تولید محتوا اتفاقات خوبی افتاده است.
عضو کابینه دولت سیزدهم ابراز امیدواری کرد دوستانمان این مسیر را ادامه دهند.
محمد مهدی اسماعیلی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم طی مدت سه سال دولت مردمی که روی کار آمده بود بحق اقدامات خوب و شایسته را انجام داد. بیشتر طرح ها و پروژه های نیمه تمام و بر زمین مانده در تهران و استانها با تجهیزت و ساخت و ساز تکمیل و به بهره برداری رسید.
ساخت مسکن برای هنرمندان در شهر جدید پرند ویزه هنرمندان از جمله اقدامات شاخص وی به شمار می رود. وی همچنین از طریق صندوق اعتباری هنر با حضور سید مجید پور احمدی مشاور وزیر فرهنگ و مدیر عامل این مجموعه اقدامات بسیار بزرگ حمایتی و معیشتی با ارائه تسهیلات ویزه را در اختیار هنرمندان و اعضا قرار داد.
برگزاری چندین نکوداشت و تکریم هنرمندان و نامداران استانی از جمله دیگر برنامه هایی بود که توسط ایشان در صندوق اعتباری هنر صورت کرد.
سید مجید پوراحمدی همچنین به عنوان رئیس هیات مدیره صندوق اعتباری هنر زمان تحویل این صندوق در مجموع ۱۰ تا ۱۲ طرح در حال اجرا داشت اما در طول مدت سه سال دولت مردمی این طرحها به حدود ۳۶ طرح افزایش پیدا کرد .
علاوه براینکه افزایش عضویت اعضا، معرفی حجم زیادی از اعضا برای بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی و همچنین بیمه درمان تکمیلی از دیگر طرحهایی بود که به در نوع خودش در آمار بی نظیر و چشمگیر بود و حتی قابل مقایسه با دوران سالهای قبل و مشابه نبود.
در این مدت حدود چند شرکت به زیر مجموعه های صندوق اعتباری هنر اضافه شد که هرکدام به نوبه خود بخشی از خدمات رسانی به هنرمندان و اصحاب فرهنگ ، هنرف رسانه، و فعالان قرآن و عترت سرارس کشور را عهده دار بودند.
ارائه انواع تسهیلات اعم از بلاعوض، قرض الحسنه، شمیم و جوانه و… به مبلغ ۳۵۸ میلیارد تومان تسهیلات به اعضا دردولت مردمی رشد ۳۱۹ درصدی را نشان می دهد که در نوع خودش و مدت مشابه بی نظیر است.
توانمند سازی هنرمندان بجای طرحهای حمایتی از دیگر شاخص هایی بود که مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در این مدت آن را عملیاتی کرده و بیش از ۵۰۰ هنرمند در حوزه هنرهای تجسمی با تولید اثر در این طرح مشغول بکار شدند که قرار بود طی سالهای آینده تعداد این هنرمندان افزایش چند برابری داشته باشد.
علاوه براینها وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همه حوزه ها، معاونین و روسای سازمان ها و مراکز و دفاتر زیر مجموعه را بسیج کرده بود که تا با بکار گیری همه ظرفیت ها تا جای ممکن به اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه خدمت کنند.
برگزاری هفته های فرهنگی در ایران و دیگر کشورهای جهان، برگزاری چندین دوره جشنواره های بین المللی فیلم ، موسیقی، تئاتر، تجسمی، برگزاری چندین دوره نمایشگاه های بین الملی کتاب و قرآن بصورت حضوری و فیزیکی و آنلاین و… از دیگر برنامه های وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی در این مدت بود.
خبرنگار: معصومه صفرخانلو