مصرف نان کامل راهی برای پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت/تاکید بر ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی/
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد- زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، اهمیت مصرف نان کامل را مورد تأکید قرار داد.
وی اظهار داشت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیهای پایین نان سفید میتواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.
نان کامل، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و حتی میتواند از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماریهای مزمن، بهویژه سرطان، افزایش میدهد.
پوراحمد خاطرنشان کرد: نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیرهتر از نان سفید دارد.
وی تأکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماریهای مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعهای سالمتر داشته باشیم.
براساس اعلام سازمان غذا و دارو، پوراحمد در پایان از مردم خواست تا با انتخاب آگاهانه محصولات غذایی، به سلامت فردی و اجتماعی کمک کنند.
خبرنگار : بهناز عسگری