رهبر معظم انقلاب اسلامی از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیدن کردند/آحاد مردم در طبقات مختلف سنی و علمی نیازمند به کتاب هستند و هیچ چیزی نمیتواند جای کتاب را بگیرد
به گزارش پایگاه خبری میعاد– حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب صبح امروز (دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) با حضور در مصلای امام خمینی (ره) از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیدن کردند.
معظم له را که محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و یاسر احمدودند معاون فرهنگی وزیر و رئیس سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران همراهی می کردند، با حضور در غرفه های مختلف ضمن تورق برخی از کتابهای منتشره ناشران، به گفتگوی صمیمانه با آنها پرداختند.
حضرت آیتالله خامنهای پس از بازدید از نمایشگاه کتاب در مصاحبهای، انگیزه خود از چنین بازدیدی را در درجه اول میل شخصی و علاقه به کتاب برشمردند و افزودند: یکی دیگر از دلایل بازدید از نمایشگاه کتاب، زمینهسازی برای ترویج کتاب و کتابخوانی است.
ایشان گفتند: اعتقاد من این است که همه آحاد مردم در طبقات مختلف سنی و علمی نیازمند به کتاب هستند و هیچ چیزی نمیتواند جای کتاب را بگیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تاثیر فضای مجازی برموضوع کتابخوانی، خاطر نشان کردند: نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد و کتاب باید همواره در سبد خرید و در مجموعه اوقات مردم جای خاص خود را داشته باشد.
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه مسئولان وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی باید به کسانی که در کار نشر و تولید کتاب فعال هستند کمک کنند، افزودند: البته در این بخش کمکهایی میشود و این روند باید ادامه یابد اما کار مهم دیگر این است که فعالان فضای مجازی، ترویج کتاب و کتابخوانی را از جمله وظایف خود بدانند.
ایشان تاکید کردند: فعالان فضای مجازی کتابهای خوبی را که در زمینههای مختلف علمی، ادبیات، تاریخ، هنر، مسائل دینی و اعتقادی و در یک کلام «کتابهای مفید» را معرفی و ترویج کنند.
رهبر انقلاب اسلامی به چند نکته قابل توجه در نمایشگاه کتاب امسال نیز اشاره کردند.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: افزایش کارهای جدید، افزایش شمارگان کتابها و تجدید چاپ مکرر برخی کتابها از خبرهای خوب نمایشگاه امسال است.
بخش پایانی سخنان رهبر انقلاب یک توصیه مهم به مسئولان و دستگاههایی بود که با نوجوانان و جوانان سروکار دارند.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: دستگاههایی همچون وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات و حوزه هنری باید در زمینه تولید کتاب مناسب برای نسل جوان و «وزارت آموزش و پرورش» و «وزارت علوم» نیز باید در زمینه ترویج کتابخوانی میان نوجوانان و جوانان بیش از پیش تلاش کنند تا هم زمینه کتابخوانی فراهم شود و هم کتاب خوب در اختیار آنان قرار گیرد.
ایشان یکی از نیازهای جدی برای نسل جوان را تولید کتاب در زمینه شرح قضایا و حوادث گوناگون دانستند و افزودند: در زمینه قضایایی همچون مشروطیت، دفاع مقدس، «انقلاب اسلامی» و شخصیت برجسته و کمنظیری همچون امام (ره) یا کتاب مناسب وجود ندارد و یا کتاب «خواندنی» بسیار کم است که باید در این موضوعات تولید کتاب مناسب برای نسل جوان انجام گیرد.
سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با شعار « بخوانیم و بسازیم»، از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) تهران آغاز شده و تا ۲۹ اردیبهشت ماه همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ میزبان بازدید علاقه مندان و دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید