رضا ایرانمنش هنرمند سینما، تئاتر و تلویزیون در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد/ملاقات تا اطلاع ثانوی ممنوع
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد- «رضا ایرانمنش» هنرمند پیشکسوت و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون چند روزی ست به علت شدت جراحات و عوارض شیمیایی ناشی از جنگ تحمیلی روانه بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) شده و ویدئوهایی از فرآیند درمان او و جراحیاش به رسانهها آمد.
«بابک نوری» بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها در کنار خانوادهاش به عنوان دوست و همکار قدیمیاش حضور دارد و از اوضاع و احوال او کاملاً باخبر است. او برخلاف برخی از شایعات مبنی بر بیهوشی و وضعیت وخیم ایرانمنش در بیمارستان در گفتگویی تاکید کرد: رضا ایرانمنش را ممنوعالملاقات کردهاند تا درمان او در فضایی آرام پیش برود. اگرچه عیادت همکاران و دوستان و آشنایان از او به بالا بردن روحیهاش کمک میکند اما برای از بین بردن عفونت احتمالی ناشی از جراحی که در ناحیه لگن او انجام شده، نیازمند این مراقبتهاست اما او از لحاظ وضعیت عمومی جسمانی، مشکلی ندارد.
وی افزود: چند روز آینده پزشکان اعلام میکنند که میتواند به بخش عمومی منتقل شود؛ اگر انشاءالله عفونت احتمالی را رد کند. امیدواریم این اتفاق بیفتد و او بتواند به صورت عادی راه برود. چرا که استخوانی را به لگن او اضافه کردهاند تا بتواند راحتتر راه برود. او چند صباحی با عصا و کفش مخصوص راه میرفت. امیدواریم بعد از مدتها بتواند راحتتر راه برود.
نوری همچنین به این نکته اشاره کرد که امیدوارم هرچه زودتر سلامتیاش را کاملاً به دست آورد و جامعه سینمایی و دستاندرکاران و مدیران آن همکاری کنند تا بتواند فیلم خودش به نام «پلک» را بسازد.
مزید اطلاع اینکه، رضا ایرانمنش سال گذشته فیلم کوتاهی به نام «خاور» ساخته که هنوز برای اکران و نمایش به جایی عرضه نشده است.
رضا ایرانمنش در یک نگاه
رضا ایرانمنش، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر، تلویزیون و جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی زاده ۸ اردیبهشت سال ۱۳۴۶ در جیرفت است. وی در عملیات های متعددی حضور داشت و در عملیات والفجر ۸ به علت استشمام گاز خردل جانباز شیمیایی می شود.
یکسال بعد از شیمیایی شدن در سن ۱۹ سالگی در سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد، و در حال حاضر صاحب یک دختر بنام غزل ۱۹ ساله و یک پسر بنام علی ۲۷ ساله می باشد. همسرش را حضور خدا در کنارش می داند و می گوید همسرم همیشه برایم نمونه ای خوب از صبر و ایثار است که برای زندگیمان تمام توانش را گذاشته است.
رضا ایرانمنش پیش تر گفته بود که ۴ سال پیش هم یک بار مرگ مغزی شدم، شاید باورتان نشود اما من ۴ ساعت کاملاً مرده بودم. مرا به سردخانه بردند و بعد از ۴ ساعت دوباره برگشتم. او زمانی که فقط ۱۴ سال داشت، عازم جبهه شد تا از دین و میهنش دفاع کند، در بیشتر عملیات بزرگی چون والفجر مقدماتی، والفجر ۳، والفجر ۴، کربلای ۱، کربلای ۲، کربلای ۴، مرصاد و فاو شرکت داشت.
من برای فیلم سجاده های آتش کاندیدای دریافت سیمرغ بهترین بازیگر شدم. آن سال رقبای من استاد انتظامی و اکبر عبدی، مرحوم خسرو شکیبایی بودند و برای من باعث افتخار بود کنار این عزیزان قرار بگیرم.
متاسفانه هنرمندان ما خیلی کم توانستند فضای جنگ واقعی را نشان بدهند؛ البته کارهای خوب هم داشتیم. کارگردان هایی که خود در جبهه های نبرد حضور داشتند، توانستند تصویر باورپذیری را به مخاطب ارائه کنند. من از همین جا دست تک تک جانبازان را می بوسم؛ اسم جانباز روی من گذاشتند اما همیشه گفتم که من فقط این عنوان را یدک می کشم.
رضا ایرانمنش در تلویزیون
موج و صخره (۱۳۹۰)
ستایش (۱۳۸۹)
وفا (۱۳۸۵)
توپ گرد (۱۳۸۱)
خبرنگار خارجی (۱۳۷۷)
پرونده های مجهول (۱۳۸۰ )
مردان آنجلس(۱۳۷۷)
فیلم های سینمایی رضا ایرانمنش
تلفن (۱۳۷۸)
ترور (۱۳۷۶)
کمین (۱۳۷۵)
دکل (۱۳۷۴)
آخرین شناسایی (۱۳۷۲)
سجاده آتش (۱۳۷۲)
این هنرمند که بیش از ۶۰ سریال و فیلم سینمایی را در کارنامه دارد، در آثار نمایشی مختلفی در تلویزیون به ایفای نقش پرداخته که از جمله شاخصترین آنها میتوان به «مردان آنجلس»، «ستایش»، «وفا»، «ترور»، «داستان یک شهر»، «تا صبح» و «مدرسه خورشید» اشاره کرد.
خبرنگار: بهناز عسگری