توصیه تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی در تابستان/تاکید به مصرف شربت خاکشیر و آبلیمو ، بید مشک و گلاب
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد- میوههای آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید. همچنین در این ایام گرمای طاقت فرسا از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود چون علاوه بر ضرر ابتلای به کبد چرب را نیز تشدید کرده و باعث بروز مشکلاتی حادی در بدن انسان خواهد شد.
میوههای آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکنند.
مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن میشوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمیشود.
خبرنگار: هاجر اسمعیل زاده پیر بازاری