تأمین گوشت بدون کمبود در آستانه عید نوروز/ بازار در آرامش خرید شهروندان
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میعاد- حسن خمیس آبادی با اشاره به تأمین گوشت بدون کمبود در آستانه عید نوروز و بازار در آرامش خرید شهروندان، یکی از مهمترین دلایل بهبود وضعیت و توسعه پایدار دامپروری کشور از طریق ایجاد بستر و زمینه سازی مناسب برای انجام پژوهش در مسائل مختلف علوم دامی است که موسسه تحقیقات علوم دامی این وظیفه را برعهده دارد.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اظهارداشت: اکنون حدود ۹۱۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید میشود که ۴۲ درصد آن مربوط به دام سبک و ۵۷ درصد برای دام سنگین است.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه کل تولیدات بخش کشاورزی حدود ۱۳۰ میلیون تن برآورد میشود، اظهارداشت: زیربخش دامپروری در ایجاد ارزش افزوده بخش کشاورزی همواره روند رو به رشدی داشته به طوری که سهم آن در ارزش افزوده در بخش کشاورزی بین ۳۰ تا ۳۵ درصد در سالهای مختلف بوده است.
به گفته کارشناسان، تولید داخلی گوشت قرمز و مرغ پاسخگوی نیاز کشور است، اما در صورت لزوم، واردات گوشت نیز برای تنظیم بازار انجام خواهد شد. در همین راستا، برخی محمولههای گوشت منجمد نیز برای عرضه در بازار تأمین شده تا از هرگونه نوسان قیمتی جلوگیری شود.
بر اساس این گزارش، با تدابیر اتخاذ شده از سوی دولت و نهادهای مرتبط، نگرانی بابت کمبود گوشت در آستانه رمضان و نوروز وجود ندارد.
مسئولان تأکید دارند که مردم بدون دغدغه میتوانند گوشت مورد نیاز خود را تأمین کنند و با آرامش خاطر، این ایام را سپری کنند.
خبرنگار: معصومه صفرخانلو