افزایش تولید و کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار
به گزارش پایگاه خبری میعاد، «علی ابراهیمی» درباره وضعیت تولید و بازار گوشت مرغ، افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی بین ۵۲ تا ۵۵ هزار تومان است که نسبت به نرخ تورم افت قیمت را تجربه میکند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور اظهار داشت: در دورههای قبلی بین ۱۵۰ تا ۱۵۲ میلیون قطعه جوجهریزی صورت میگرفت که این مهم در دوره اخیر به ۱۴۷ میلیون قطعه برای تنظیم بازار رسیده است.
وی، وضعیت تولید فعلی را مطلوب عنوان کرد و گفت: با توجه به کاهش قیمت گوشت مرغ در داخل کشور، صادرات این محصول موجب شده تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
ابراهیمی میزان صادرات گوشت مرغ را از ابتدای سال تاکنون توسط بخش خصوصی و دولتی را بیش از ۱۲ هزار تن دانست و اضافه کرد: حدود ۸ هزار تن از صادرات توسط بخش خصوصی انجام شده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه گوشت مرغ به طور عمده به عراق صادر میشود، تصریح کرد: قرار است با توجه به استمرار افزایش تولید، گوشت مرغ در آینده نزدیک با حجم بیشتری به کشورهای قطر، عمان و ارمنستان صادر شود.
وی بیان کرد: با توجه به وضعیت مطلوب تولید و کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار، لازم است دولت از افزایش عرضه مرغ منجمد در بازار جلوگیری کند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور افزود: به دلیل افت قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ گرم نیاز است که مرغ منجمد با مدیریت و کنترل در بازار عرضه شود تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
وی اظهار داشت: طبق برنامهریزی و روال ماههای اخیر جوجهریزی در واحدهای پرورش انجام خواهد شد تا قیمت در بازار مصرف منطقی باشد.